Solarinstaller

Сонячна станція для дому

Ми плануємо, вимірюємо та встановлюємо вашу сонячну станцію.

Огляд переваг:

Допомога довкіллю:

Крок за кроком до власного керування енергією

Нижче ми розповімо вам, як працює реалізація вашого проекту в Solarinstaller. Натискаючи на кнопки, ви можете читати крок за кроком.

Консультації наших спеціалісті є для вас безкоштовними та необов’язковими .

Ви маєте можливість прийти до нашого офісу в Одесі і дізнатися більше про модулі, інвертори та системи зберігання на місці. В нас ви можете «доторкнутися» до всіх компонентів фотоелектричної системи та буквально «роздивитися» їх. Ми разом з вами створимо пропозицію та розробимо систему відповідно до ваших потреб. Ми консультуємо вас незалежно від виробника обладнання. Ви отримаєте від нас аналіз потенціалу та розрахунок виробленої електроенергії. Ми готові відповісти на будь-які запитання в процесі прийняття рішень.

На основі ваших даних і споживання електроенергії вдень і вночі, а також на основі зустрічі на місці , під час якої ми розглядаємо умови у вашому місці, ми плануємо вашу систему індивідуально та беремо до уваги важливі фактори, такі як кут опромінення , орієнтація покрівлі, тип покрівельного покриття, затінення, місцеві снігові та вітрові навантаження і, звичайно, ваші особисті ідеї та побажання. Виїзд на об’єкт коштує в залежності від відстані. Вартість спостереження за споживанням енергії залежить від терміну встановлення обладнання.

Всі компоненти системи доставляються за адресою встановлення. За допомогою формуляру (проекту станції) наші електроніки та монтажники встановлять та запустять вашу систему практично та зберуть усі компоненти системи у вас вдома. Установка зазвичай відбувається протягом 2-7 робочих днів.  Пусконалагоджувальні роботи та інструктаж по всіх системах відбувається на вашому об’єкті.  Після завершення системи ви отримаєте від нас повну документацію.

Приватні сонячні станції безшумні, не потребують технічного обслуговування та виробляють сонячну енергію протягом кількох десятиліть без суттєвої втрати продуктивності. Лише огляд електричних контактів 1-2 рази на рік.

Якщо все ж таки виникне несправність або потрібний ремонт, ми виконуємо ці роботи впродовж 2 років по гарантії. Ви можете зв’язатися з нашою технічною службою.